Australian shepherds

Onder de kennelnaam ‘The One Searched For’ fokken wij af en toe een nestje Australische herders.

The one searched for…dat is voor ons de Australische herder. Als fokker hechten wij veel belang aan de socialisatie en gezondheid van onze honden. De pups worden in huiselijke sfeer geboren en naarmate ze ouder worden brengen we hen in contact met allerlei geluiden, kinderen, katten en andere honden. We houden hierbij rekening met de verschillende fases in hun ontwikkeling, vanaf de zwangerschap van de teef totdat ze naar hun gouden mandje vertrekken.

Voor onze pups zoeken we een liefdevolle thuis en de bereidheid om u aan te passen aan de behoeftes en noden van de hond. We houden van een persoonlijke aanpak en vernemen graag op voorhand wie onze pup kandidaten zijn. Pups worden pas toegewezen na een persoonlijke kennismaking. Via een gesloten FB groep houden we nadien graag contact en we staan altijd klaar voor vragen en ondersteuning.

Onze honden worden uitvoerig getest op erfelijke ziektes, HD, ED en gaan jaarlijks naar de oogarts. Zowel de ouders als de pups hebben een stamboom. Wij fokken volgens de regels van de KMSH.

Wenst u graag meer info over onze Aussies.

woozi-logo

Woozi is ontstaan vanuit mijn passie voor dieren en en vanuit mijn ervaring als onder andere huisdierenfotografe, commercieel afgevaardigde voor honden- en kattenvoeding en hondeninstructeur. Daarnaast volgde ik tal van opleidingingen omtrent gedrag en verzorging van huisdieren. Kortom, mijn leven zit vol Woozi!

Lees meer